iSy implantációs rendszer

A legkorszerűbb design

Az iSy implantátumok tulajdonságai és magas minősége a gyakorlatban is érzékelhető. Az iSy implantátumok modern designja és menetei magas primer stabilitást biztosítanak, a minőségi Promote® felületek gyors osszeointegrációt és hosszú távon stabil csontpozíciót biztosítanak.

A iSy implantátumok 4 hosszban és 3 átmérőben érhetőek el. A 7,3 mm-es implantátumok csekély vertikális csontmennyiség esetén biztosítanak jó megoldást.

Implantátumok hossza:

 • 7,3 mm
 • 9,0 mm
 • 11,0 mm
 • 13,0 mm

Implantátumok átmérője:

 • 3,8 mm
 • 4,4 mm
 • 5,0 mm

 

Az implantátumszett tartalma

1-es implantátumszett

 • 1 implantátum előregyártott implantátumbázissal 
 • 1 zárósapka 
 • 1 ínyformázó 
 • 2 multifunkciós sapka 
 • 1 egyszer használatos csontfészek fúró

4-es implantátumszett

 • 4 implantátum előregyártott implantátumbázissal 
 • 4 zárósapka 
 • 4 ínyformázó 
 • 8 multifunkciós sapka 
 • 1 egyszer használatos csontfészek fúró

Csak egy protetikai platform

A iSy implantátumok 4 hosszban és 3 átmérőben érhetőek el. Ez lehetővé teszi a legtöbb indikáció biztonságos kezelését. A 7,3 mm-es implantátumok csekély vertikális csontmennyiség esetén biztosítanak jó megoldást.

Az iSy implantátumrendszer emellett óriási szabadságot biztosít a protetika terén. Különleges kapcsolódás minden implantátumhoz és kiegészítőhöz. Ami azt jelenti, hogy minden protézisméret illeszkedik minden implantátumhoz és így az egyéni igények is kielégíthetőkké válnak. 

Az Esthomic® műcsonkok két ínymagasságban kerülnek forgalomba. Ez a CAD/CAM titán alapra is vonatkozik, mely két protetikai átmérőben érhető el

A CAD/CAM titán alap két különböző ínymagasságban érhető el. Biztos kapcsolódás az implantátum és a műcsonk között.

Az iSy implantátumrendszernek különleges kapcsolódása van minden implantátumhoz és kiegészítőhöz. Ez kizárja a véletlen cseréket.

Műcsonkcsere – egy lépésben.

Pattintás a becsavarás helyett

Csavarás helyett pattintással a iSy a nyitott gyógyulásban könnyű és időtakarékos megoldást nyújt. Egy műcsonkcserével a folyamat egyszerű és a kezelési idő viszonylag rövid.

1. opció

Nyitott gyógyulás ínyformázással és rápattintott ideiglenes pótlás közvetlenül az implantátumbázison. Ez a maximálisan idő- és költséghatékony módszer azzal az előnnyel is jár, hogy nincs szükség műcsonkcserére.

2. opció

Nyitott gyógyulás az implantátumbázis formázásával és az előgyártott, vagy egyéni DEDICAM® műcsonkokon történő restauráció. Csak egy műcsonkcserére kerül sok (egy lépés).

De megvan a lehetőség a zárt gyógyulásra a zárósapka alkalmazásával. Esthomic® ínyformázó, Esthomic® műcsonkok és lenyomatvételi műcsonkok állnak rendelkezésre a hagyományos, kétlépéses eljáráshoz. Ahogy már említettük – biztos, ami biztos.

CEREC® – Az iSy szerint

iSy az intelligens implantátumrendszer: redukált, egyszerűen kezelhető és nagyon hatékony. A CEREC®-felhasználók számára az iSy egy különösen okos megoldást tud nyújtani: A scan műcsonk és a scanbody egyszerűen rápattintható az előszerelt implantátumbázisra – csavarhúzó nélkül. Több lépés kiesik az eljárásból, ami időmegtakarítást eredményez. Csak rápattintani és szkennelni – This is iSy. 

Hagyja magát meggyőzni!

A CEREC® a Dentsply Sirona bejegyzett védjegye.

A jövő digitális

Az iSy implantátumrendszer különböző csatlakozási felületeken a különböző száj- és laborscanek számítógépes design- és előállítási eljárásokkal köthető össze. Így az iSy segítségével egyszerűvé vált az egyéni CAD/CAM-mel készített protetikai megoldások megvalósítása. És ebben nem számít, hogy kezelőszék-, vagy laboroldali rendszert használ, vagy külső CAD/CAM-szolgáltatóval áll kapcsolatban. A DEDICAM®-mal együtt az iSy a konstrukciók széles palettáját nyújtja: egyrészes műcsonkok és ínyformázók, mezostruktúrák, és koronák titán bázishoz, valamint közvetlen csavarozható műcsonkok 6 implantátumon rögzülő hidakhoz illetve 4 implantátumon rögzülő stégekhez.

Digitális csatlakozás: Az eljárás a száj vagy a modell szkennelésével indul. Balról jobbra az iSy multifunkciós sapka iSy implantátumbázison, az iSy scanbody iSy implantátumon, az iSy scan műcsonk Sirona-hoz iSy implantátumon (kompatibilis a Sirona scanbody S*-sel) és az iSy scan adapter Sirona-hoz iSy implantátumon (kompatibilis a Sirona scanbody S*-sel). 

* A Sirona scanbody-król információt a Sirona Dental Systems GmbH-tól kaphat.

DEDICAM® használata az iSy-vel

A mezostruktúrák és koronák anyaga CAD-alkalmas Zirlux® FC2 és IPS e.max®. 

A DEDICAM® különleges figyelmet és minőségellenőrzést jelent az eljárások összes lépésén keresztül. Még egyszerűbb a DEDICAM® Scan & Design szolgáltatás segítségével, mely az egész digitális megvalósítást az Ön elképeléseinek megfelelően végzi el. A digitális protetika CAD-berendezés nélkül működik.

Az iSy DEDICAM® portfolió a CAD/CAM-kész konstrukciók széles palettáját tartalmazza.

Sebészet az iSy-vel

A sebészeti és protetikai eszközkészletek kombináltak és kellően redukáltak, ezzel elősegítve az implantációs folyamat eszközpalettájának egyszerűsítését.

Gyógyulás 

Az iSy egyaránt biztosítja a nyitott gyógyulás lehetőségét ínyformázóval és a zárt gyógyulást zárósapkával. Így több opció is lehetséges az iSy-vel. 

Opció 1: Nyitott gyógyulás az ínyformázóval és egy ragasztott pótlás közvetlenül az implantátumbázison. Ez a legkevésbé időigényesebb és anyagilag legkedvezőbb megoldás és szintén előnye, hogy nem kell műcsonkot váltani. 

Opció 2: Nyitott gyógyulás az ínyformázóval az implantátumbázison és egy pótlás előregyártott műcsonkon vagy egyéni DEDICAM műcsonkon. Ebben az esetben egy alkalommal kell műcsonkot váltani.

Opció 3: Zárt gyógyulás és lágyrész-formázás ínyformázóval; lenyomatvétel implantátumszinten és pótlás előregyártott műcsonkon vagy egyéni DEDICAM műcsonkon.