BioHorizons

tapered HD implantációs rendszer

A BioHorizons fogászati implantátumok számos átfogó és alapos klinikai vizsgálaton átesve bizonyítottak az évek során. A Tapered termékcsalád a legtöbb sebészi és proteikai indikációt, és igényt kielégíti. A BioHorizons implantátumok átlagosan 99.2%-os túlélési rátával rendelkeznek, és a termékekre örök garanciát vállalunk.

BioHorizons Tapered implantátumok

  • Tapered Pro
  • Tapered Plus
  • Tapered Internal
  • Tapered Tissue Level

Az azonnali implantációhoz megbízhatóságra van szükség. Az új Tapered Pro implantátumok a Tapered termékcsalád több, mint 10 éves megbízható sikerességén alapszanak. Az egyedi kialakítás megbízható megoldást nyújt az azonnali kezeléseknél.

  • A kúp alakú implantátum test és az agresszív csavarmenet megfelelő primer stabilitást nyújt
  • A lecsökkentett nyaki átmérő segít megőrizni a csontmennyiséget
  • Laser-Lok felületkezelés a csonttaréj megőrzése, és az optimális kötőszöveti csatlakozás létrehozása érdekében   

A Tapered Plus implantátumok a Tapered Internal peremes nyaki zárással kialakított megfelelője. A nyaki részén megtalálható a Laser-Lok speciális felületkezelés az optimális csont, és kötőszövet csatlakozás érdekében, valamint peremes zárás a lágyszövet mennyiség maximalizálása érdekében.

Tapered Internal dental implants provide excellent primary stability, maximum bone maintenance and soft tissue attachment for optimal esthetics. The Tapered Internal implant achieves these benefits from its anatomically tapered dental implant body, aggressive buttress threads and advanced Laser-Lok surface technology. The deep 1.5mm internal hex connection with a lead-in tapered bevel create a rigid connection and a stable biologic seal.

Tapered Tissue Level dental implants feature a 1.8mm transmucosal collar for one stage procedures and Laser-Lok surface technology to inhibit epithelial downgrowth, attach connective tissue and create a biologic seal around the implant.1 Tapered Tissue Level dental implants are available in 4 diameters including the only 3mm tissue level implants currently available for tight spaces.2

Laser-Lok® technológia

A több, mint 25 évnyi kutatómunka eredményeként tökéletesített Laser-Lok technológia egy olyan páratlan felületkezelést biztosít a BioHorizons implantátumoknak és műcsonknak, amely elősegíti az igazi, fizikai kötőszövet csatlakozást.

Laser-Lok SEM
97, 0 %

Kiemelkedő eredmények az azonnali terhelésnél

Az azonnali terhelés elengedhetetlen feltétele a kiszámíthatóság. Átlagosan a Laser-Lok implantátumok 97.2%-os sikerességi rátával rendelkeznek azonnali terhelésnél.

A Laser-Lok egy az implantátum nyaka körül körbefutó sejtméretű mikrocsatornák sorozata, melyek egy szabadalmaztatott lézer-ablációs technológia segítségével kerülnek kialakítására. Az ezzel a technológiával létrehozott mikrocsatornák rendkívül egyenletesek, és méretük miatt (8 mikron) nagyban elősegítik az oszteoblasztok és a fibroblasztok rendezését és csatlakozását az implantátum felszínéhez.

Protetika és implantátum-műcsonk csatlakozás

A BioHorizons széles választékban, és sokféle indikációra kínál műcsonk megoldásokat. Megtalálható a portfolióinkban többek között a sokoldalú 3inOne műcsonk, és a praktikus Simple Solutions rendszer. A BioHorizons kónuszos implantátum-műcsonk csatlakozásnak és a feszes megmunkálási toleranciának köszönhetően „beszorulási effektus” keletkezik, amely egy biológiai zárat hoz létre. Az implantátum csavar lazulásának elkerüléséről az ortopédiában és az űrrepülésnél is alkalmazott Spiralock® csavar dizájn gondoskodik.

Autentikus csatlakozás

A 45 fokos kónikus belső hex csatlakozás színkódolással lett ellátva az egyszerű komponens összeillesztés érdekében.

TeethXpress

Multi-unit megoldás a BioHorizons-tól

A BioHorizons Multi-unit műcsonkjai megoldást nyújtanak egy fogatlan állkapocs esetén is. A műcsonkok egyenes és tengely döntött (17° és 30°) változatban érhető el, több ínymagassághoz és protetikai platformhoz.

A TeethXpress koncepció segítségével pedig az implantáció után (a kiemelkedő primer stabilitásnak köszönhetően) az implantátumok azonnal terhelhetőek.

Sebészet

A BioHorizons Tapered HD sebészi tálca tartalmazza az összes műszert, amely a Tapered Plus, a Tapered 3.0, a Tapered Tissue Level, a Laser-Lok 3.0 és a Tapered Internal implantátumok behelyezéséhez szükséges.