BioHorizons

Szövet mátrixok csontpótláshoz

A kemény és lágyszöveti megoldások globális vezetőjeként számon tartott BioHorizons egy széleskörű csontpótló portfóliót kínál, amelyre ön és a praxisa is egy stabil alapot építhet. Regeneratív termékeink széles választéka tudományosan bizonyítottan alkalmas számos csontpótlási eljáráshoz, és mindezt kiegyensúlyozott és kiemelkedő teljesítményt nyújtva.

BioHorizons csontpótlási portfólió

ÚJDONSÁG

fecskendő a BioHorizons csontpótlókhoz

A még precízebb csontpótlás érdekében a BioHorizons csontpótlói most már elérhetők egy előre töltött fecskendőben.

MinerOss® XP porcine csontpótlók

A MinerOss XP egy kimagaslóan porózus anorganikus sertés eredetű szövet mátrix, amelyet keményszöveti beültetésre lett kifejlesztve. A MinerOss XP struktúrája elősegíti az optimális osszeoindukciót és kimagaslóan gazdaságossá teszi a készítmény használatát fogászati csontpótlásnál.

Az alábbi pásztázó elektronmikroszkópos (SEM) felvételek bemutatják, hogy a MinerOss XP mennyiben hasonlít a természetes csont struktúrájához. A magas porózusság elegendő területet biztosít a természetes csont megtelepedésére a csontpótló anyagban

A MinerOss XP 25x SEM nagyítás alatt

A MinerOss XP 75x SEM nagyítás alatt

MinerOss® X bovin csontpótlók

A MinerOss X termékcsalád egy anorganikus szarvasmarha eredetű szövet mátrix, amely fizikailag és kémiailag is nagyban hasonló az emberi csont ásványi struktúrájához. A MinerOss X termékcsalád széleskörű csontpótlási felhasználáshoz alkalmas.