BioHorizons

Kiegészítő termékek csontpóláshoz

BioStrip és BioPlug

A BioStrip és a BioPlug kollagén seb kötszerek, amelyeket arra terveztek, hogy felszívják a vért és az egyéb nedveket a felület védelme és az optimális regeneráció elérése érdekében.

Ezek a kötszerek 10-14 nap alatt teljesen felszívódnak, és 10 darabos kiszerelésben, steril csomagolásban kaphatók.

AutoTac membrán szegecselő rendszer

Az Auto-Tac egy membrán rögzítő eszköz, amely titánium ötvözet szegecsekkel rögzíthet membránokat. A szegecseket bármilyen tömörségű csonthoz rögzíthető.

Bone fixation screw kit

Az onlay csontpótlási eljáráshoz kifejlesztett készlet precíz titánium ötvözet komponensekből álló kompakt, sokoldalú és hatékony rendszer a tömb graftok stabilizálására. A készlet 24 mikrocsavarral együtt kapható.

IntraSpin vércentrifuga rendszer

Az IntraSpin™ rendszer a PRF-t (Platelet Rich Fibrin, vagyis Trombocitában Gazdag Fibrin) előállító és feldolgozó orvosi eszköz. Az IntraSpin rendszer egy olyan, szék melletti eljárással előállítható tömörített trombocitában gazdag fibrin membrán létrehozására hivatott, amely kimagaslóan rugalmas, és nagyban elősegíti a vér áramlását és a gyors gyógyulást csont augmentáció után. Ez a természetes vérrostanyag hálózat trombocitában, növekedést elősegítő elemekben, citoinokban, és leukocitákban gazdag. Ezek a proteinek elősegítik a gyors gyógyulást, kiváltképp a behelyezés utáni első hét nap kritikus időszakában.

Az IntraSpin rendszer egy egyszerű, három lépéses módszer alapján működik. Első lepésként vérvételre kerül sor a pácienstől melyet ezután az IntraSpin megforgat és kinyeri belőle a vér alvadáséért felelős fibrineket. Ezután a kinyert fibrinek az Xpression® készleten belül kerülnek feldolgozásra.

Nem tartalmaz alvadásgátlót, bovine eredetű fibrinfermentumot, kémiai adalékanyagokat. Nincs szükség pipettázásra, felmelegítésre vagy drága kiegészítőkre.