Pácienstájékoztató

Pácienstájékoztató

Az implantációs fogpótlás ugyanazt az érzést adja, mint a saját természetes fogaira épülő fogpótlás. Képes a természetes fogak funkcióit teljes egészében visszaállítani – ezáltal biztosítja, hogy Ön hosszú távon megőrizhesse vagy visszakaphassa korábbi konfortérzetét és természetes kisugárzását. 

A CAMLOG már több, mint 20 éve elismert gyártója különböző fogászati implantátumoknak, és mint azok típusai, úgy a foghiányok fajtái nagyban eltérnek egymástól. 

Legyen szó egy fog hiányáról, vagy akár több hiányzó fogról, a CAMLOG referenciarendelőiben dolgozó szakemberek megtalálják az Ön számára megfelelő megoldást:

Miért a fogászati implantátum a legjobb megoldás?

Funkció és esztétika

akár a saját fogai

A csont egy élő szövet. Ez azt jelenti, hogy ha az állkapocs csont nem érzékel rágási hatásokat, az lassan visszanő, elsorvad (atrófia).

Beültetett fogászati implantátum esetén a csont megkapja azokat az impulzusokat, amik megelőzik a csont visszanövését, és elősegítik az íny hosszú távú egészségét. Funkciójukat és kinézetüket tekintve a fogászati implantátumon rögzülő fogpótlások a természetes fogakhoz nagyon hasonlóak.

Komfortérzet

természetes mosoly

Az implantátumokkal történő fogpótlás teljesen természetes érzést nyújt. Beszéljen, nevessen és egyen – fogászati implantátumokkal az élet ezen természetes dolgait megkötések nélkül élvezheti.

Legyen szó rögzített vagy kivehető fogpótlásról, az implantátumok maximális komfortérzetet nyújtanak. Az ínyen lágyan ülő fogpótlások könnyen tisztíthatók.

Befektetés

megoldás akár egy életen át

A széles körben elterjedt hiedelem, miszerint a fogászati implantátum egy drága megoldás, rögtön más megvilágításba kerül, ha az implantátumok élettartamát vizsgáljuk.

Tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy megfelelő tisztítás, és rendszeres kivizsgálás mellett az implantátumok akár évtizedekig megfelelő megoldást nyújtanak. A jó minőségű implantátumokkal történő kezelés hosszú távú befektetés az Ön fogainak egészsége érdekében.

50 %
Sikerességi arány

Az implantáció manapság rutin beavatkozásnak számít. Az elmúlt 30 évben ez a beavatkozás úgy vált ismerté, mint a fogpótlás egyik legbiztonságosabb és legelterjedtebb módja. A folyamatos tudományos kutatásnak köszönhetően az implantátumok sikerességi rátája manapság átlagban eléri a 97%-ot.

Foghiány

Szóló foghiány

Foghiány - implantátum pótlás után

Szóló foghiány implantátummal pótolva

Egy foghiány esetén a fogászati implantátum egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell hozzányúlni a szomszédos fogakhoz. Az implantációs kezelés során azok nem sérülnek, nem lesznek lecsiszolva ellentétben a hagyományos hídkészítési eljárással. Az értékes természetes foganyag megmarad.

Fogatlan állkapocs

Fogatlan mandibula

4 implantátumon rögzülő stéges megoldás

Fogatlan mandibula helyreállítása stéges elhorgonyzással

Fogatlan állcsont esetén implantátumok segítségével stabilizálható a kivehető fogpótlás. Így a protézis stabil, ami javítja a komfortérzetet.

Fogorvoskereső

Az alábbi térképen megtalálhatja a CAMLOG magyarországi referciarendelőit. Ezek a fogászati implantátumok beültetésével foglalkozó szakrendelők mind a CAMLOG fogászati implantátumokról, mind a fogászati implantációról kimagasló tudással rendelkeznek. 

Kérjen tőlük tanácsot bizalommal!