CAMLOG
implantációs rendszer

CAMLOG implantátum

A CAMLOG® implantátumrendszer tudományosan jól dokumentált, és kiváló vizsgálati eredményekkel rendelkezik. A rendszer szíve a Tube-in-Tube® illesztés az implantátum és a műcsonk között. 

Pontossága és három bütyökkel ellátott speciális geometriai elve biztosítja a kiváló erő- és nyomatékeloszlást.

CONELOG
implantációs rendszer

A CONELOG® implantációs rendszer felhasználóbarát kónuszos implantátum-műcsonk illesztéssel és integrált Platform Switchinggel érhető el. Csakúgy, mint a CAMLOG® implantációs rendszernél, három horony mutatja meg a felhasználó számára a műcsonk behelyezésének pontos irányát. Az önzáró kónusz a műcsonkok behelyezését egyszerűvé és pontossá teszi. 

Ugyanaz az sebészi készlet áll rendelkezésre a csontfészek előkészítésére CONELOG® és CAMLOG® implantátumok esetén.

CERALOG cirkónium implantációs rendszer

Manapság az igény a magas esztétikai értékkel rendelkező fogpótlási megoldásokra növekvőben van. A kerámiából készült, és a biokompatibilis megoldások egyre inkább a fókuszba kerülnek.

Az elefántcsont színű egyrészes CERALOG® Monobloc, és a kétrészes CERALOG® Hexalobe kimagasló esztétikai értékkel bírnak, anyaguk a cirkónium dioxid kompatibilissége az emberi szervezettel pedig széleskörben elismert.

iSy
implantációs rendszer

Az iSy implantátumrendszer a modern praxisok intelligens implantációs eszköze. A csomagolási koncepció, a fúrósor és az előre szerelt implantátumalap segítségével az iSy időoptimalizálttá teszi sebészi beavatkozásait. Az iSy különböző csatlakozási felületeken a különböző száj- és laborszkenek számítógépes design- és előállítási eljárásokkal köthető össze. 

A „one click, one scan, one shift” koncepcióval az iSy egy valóban figyelemreméltó alternatívát nyújt mindenkinek, aki CEREC® (Dentsply Sirona) rendszerrel dolgozik.

BioHorizons Tapered implantációs termékcsalád

A Tapered implantációs termékcsalád menetvezetésének köszönhetően kiváló primer stabilitást, a Laser-Lok mikrocsatornák által pedig  kimagasló osszeointegrációt, és lágyszövet regenerálódást nyújt a kiszámítható végeredmény érdekében.

A termékcsalád összes implantátuma ugyanazzal a sebészi készlettel behelyezhető.

Multi-unit megoldás a BioHorizons-tól

A BioHorizons Multi-unit műcsonkjai megoldást nyújtanak egy fogatlan állkapocs esetén is. A műcsonkok egyenes és tengely döntött (17° és 30°) változatban érhető el, több ínymagassághoz és protetikai platformhoz.

A TeethXpress koncepció segítségével pedig az implantáció után (a kiemelkedő primer stabilitásnak köszönhetően) az implantátumok azonnal terhelhetőek.

A termékcsalád összes implantátuma ugyanazzal a sebészi készlettel behelyezhető.

COMFOUR a CAMLOG-hoz és a CONELOG-hoz

Az új COMFOUR® rendszer egyszerre több protetikai megoldást nyújt az orvosok számára. A multifunkciós rendszer többféle koncepciót mutat be – az okkluzális csavarozási lehetőség által stégek, koronák és hidak rögzíthetők egyenes és tengelykorrekciós CAMLOG® és CONELOG® stéges műcsonkokra. Legnagyobb előnye sokoldalúságában, valamint optimalizált termékkialakításában rejlik – ezáltal a kényelem magasabb fokát nyújtja a felhasználó és a páciens számára.

Miért választanak minket a magyar fogorvosok?

Villámgyors kiszállítás

Implantátumaink és protetikai elemeink nagy részét raktárkészletről, akár másnapi kiszállítással tudjuk biztosítani.

Szakmai tanácsadás

Szakértő csapatunk segítségével megtalálhatja az Ön igényeinek megfelelő implantációs rendszert.

Több száz elégedett partner

A piacon eltöltött 19 év alatt több száz magyar szakemberrel alakítottunk ki gyümölcsöző munkakapcsolatot.

Kezdjük el a közös munkát egy ingyenes konzultációval!

Ha bármely implantációs rendszer felkeltette az érdeklődését, és ezzel kapcsolatban kérdése lenne, vagy egyedi árajánlatot kérne, akkor ezt itt leírhatja szakmai tanácsadóinknak. Bármilyen egyéb kérdésére is örömmel választ adunk!

Vagy kérjen visszahívást!