20 éve, 2000-ben Szegeden megalakult a Logintech Magyarország Kft. Ezt a jubileumot cégünk azokkal szeretné megünnepelni, akik ezt lehetővé tették: a magyar fogorvosokkal. A kétnapos rendezvény számos nemzetközi előadó elméleti és gyakorlati képzése mellett a szegedi Hági Udvarban rendezendő vacsorát és LOGINTECH Party-t is magába foglalja.

Előadók

Dr. S. Marcus Beschnidt

Dr. Gerhard Iglhaut

Dr. Huszák András

Dr. Martin Gollner

Branislav Kostadinov

Dr. Alex R. Schär

Helyszín

SZEGED

A napfény városa

Szervezők

Az Oral Reconstruction Foundation szervezet azzal a céllal jött létre, hogy fejlődést ösztönözzön a dentális implantológia területén azok érdekeit szem előtt tartva, akiknek erre a leginkinkább szüksége van: a pácienseknek.

Az ORF azt vallja, hogy a legjobb módja a folyamatos fejlődésnek az, hogy az egyetemek, a fogorvosok és a gyártók szorosan együtt működjenek, megosszák egymással a szaktudásukat és kutatásaik eredményeit.  

Logintech Magyarország Kft.

A Logintech Magyarország Kft. 2000-ben alakult, és az elmúlt két évtized alatt a Logintech több száz elégedett partnerrel alakított ki sikeres munkakapcsolatokat.

Az évek során nagy hangsúlyt fektettünk az aktuális piaci trendek és a tudomány változásainak a nyomon követésére. Portfólióinkat, képzéseinket és üzletpolitikánkat is aszerint alakítjuk, hogy a lehető legnaprakészebben és legnagyobb szakmai profizmussal álljunk a magyar fogorvosok szolgálatára.

Jelentkezés

A részletes program és a jelentkezés hamarosan elérhető lesz.

Ha szeretne értesülni az eseményről, itt feliratkozhat hírlevelünkre:

Hírlevél